Op afstand en toch dichtbij

Kom tot rust en laat je inspireren door nieuwe paden

Eersel heeft een haast pittoresk karakter en ligt op een prachtige, maar ook strategische plek in het Brabantse landschap. Waar je omringt wordt door natuurlijk groen, heide, weides, bossen en vennen, ben je nog geen 15 minuten verwijderd van de slimste vierkante kilometer in Europa. De High Tech Campus in Eindhoven is internationaal een begrip. Met ASML als technologische aanjager stuwt Brainport onze economie tot ongekende hoogte.

Met Eindhoven op steenworp afstand heb je de stad met al haar voorzieningen, winkels, culinaire geneugten, cultuur en sport binnen handbereik. Maar ga je de andere kant op, dan heb je net over de grens het charmante Turnhout liggen. En net ietsje verder het fraaie Antwerpen. In nog geen 45 minuten sta je midden op de grote markt in Antwerpen.

En dat allemaal vanaf een oase van rust aan de rand van één van de acht zaligheden die luistert naar de naam Eersel. Hoe content en bevoorrecht kan een mens zijn?

Ontdek Groenheyde

Durf te dromen

Net zo mooi als Eersel, ligt de plek waar jij jouw droomwoning zou kunnen verwezenlijken. Net buiten het centrum, midden in het groen aan de Postelseweg is er ruimte voor vier unieke onder architectuur te bouwen woningen.

Eersel wordt ook wel liefkozend de parel van de Kempen genoemd. Met reden, want in alles is Eersel als één van de acht zaligheden uniek te noemen. Het leven is er goed. Zeker als het om eten of drinken gaat. De markt is een trekpleister voor jong oud en zeker ook toeristen. De aantrekkingskracht van de kroegen met hun gezellige terrassen, maar ook de heerlijke eetcafes en restaurants is ongekend. Maar er is natuurlijk meer. Heel veel meer zelfs. Hoewel wij je graag wegwijs maken, willen wij je eigenlijk uitdagen om dat zelf te ontdekken. Waarbij een korte wandeling om, over en op Groenheyde natuurlijk een must is. Ervaar Eersel en Groenheyde op jouw eigen manier. Sluit je ogen en durf te dromen. Ontdek welke kansen Groenheyde je biedt. Een plek die je leven inhoud geeft en waar je tot in lengte van jaren kunt wonen. Zonder concessies. Wie wil dat nou niet?

Aan de rand van een heerlijk rustgevend dorp

Eersel ligt op een prachtige, strategische plek in 'booming' Brabant. Je woont hier op 15 autominuten afstand van de High Tech Campus in Eindhoven. Onderweg kom je langs ASML, het technologisch paradepaard dat de economie in Brainport opstuwt tot ongekende hoogte.

Natuurlijk heeft Eindhoven ook veel opportunity’s op het gebied van uitgaan, culinaire geneugten, cultuur en sport. Is het allemaal nog niet genoeg? Binnen het uur ben je vanuit Eersel in Antwerpen, een heel andere cultuur, maar zeker zo internationaal georiënteerd

En dat allemaal vanaf een oase van rust aan de rand van één van de acht zaligheden die luistert naar de naam Eersel. Hoe content en bevoorrecht kan een mens zijn?